sobota 21. července 2018

Chtěla jsem si koupit džíny. Fakt.

Takhle, hned na začátku musím něco vysvětlit, abychom si rozuměli: v mém šatníku se nachází téměř výhradně pouze šaty a sukně (myslím, že jich vlastním tak akorát, ale můj muž je jiného názoru, znáte to). Asi troje kalhoty mám, abych nekecala, ale jde o vysoce nepraktické (ale prudce šik) modely střihu „marlene“ s širokými nohavicemi.

Protože jsem maličko „přerostla“ i ty jedny jediné džíny, které jsem vlastnila, rozhodla jsem se koupit si nové, pořádné. Jedny, co mi budou sedět a třeba i slušet. Na výlety na Vespě, na kterých je prostě potřeba něco pevnějšího, než jsou legíny nebo punčocháče (představte si, co se stane tak asi stane s nohama při pádu v 70 km/h, díky nechci!).

Vydala jsem se najisto, do obchodu značky, která je podle mě sympaticky klasická, retro a zároveň podporuje upcycling a tak dále.

Moje požadavky byly jasné:
- vyšší pas
- pokud možno co nejméně streče
- barva, která mi nebude evokovat plísňáče
- bez rozervání a jiných „módních prvků“

Sdělila jsem prodavačce svoji představu, nechala si naskládat do náruče několik modelů, a zaplula jsem do kabinky. V té jsem se málem rozbrečela zoufalstvím. Existuje něco jako postava nekompatibilní s kalhotami? Pokud ano, hrdě se k ní hlásím.
Připadala jsem si naprosto příšerně, pod splácnutým plochým zadkem povlávala látka, která byla na stehnech jakoby navíc, a celkově to vypadalo, jako kdybych se chystala do kulturáku na koncert nějakého devadesátkového ryvajvlu.

Potlačila jsem slzy, řekla jsem si, že z toho skůtru prostě padat NEBUDU, a koupila si další šaty. Ale moc krásný!

Takže, milé holky, ponaučení pro dnešní den zní: pokud si v kalhotách přijdete jako jitrnice, dejte šanci milosrdné a pohodlné náruči šatů nějakého ženského střihu <3

Howgh!


5 komentářů:

  1. A tady se dovite proc tomu tak je. Neni to nase vina :D https://www.modnipeklo.cz/2010/08/proc-nemuzete-sehnat-kalhoty/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je legendární článek, taky jsem si na něj vzpomněla :)

      Vymazat
  2. Nevím, jaké máš rozměry, ale mě zachránili winwinlove a Levisky. A pak sekáč vše za 40 v rodném městě. V normálních obchodech bez šance.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levisky mi právě připravily tento zážitek :( Ale chyba je možná někde mezi pupíkem a špičkami prstů na nohou, nevím...

      Vymazat
  3. It’s one huge get together on the craps table—you can simply spot them by in search of the world the place a crowd is 온라인카지노 hooting, hollering, and clapping. Beware, although, the energy and pleasure could be contagious and also you might find yourself betting greater than you anticipated simply to stay on the table. According to New 5 Cleveland, craps presents the second best odds on the floor, with a virtually 50/50 likelihood of taking house some dough. They are not allowed to dam the jackpot till they will afford it. On some progressive jackpots linked to a bank of slot machines, the jackpot needs to be won earlier than a sure amount of cash is reached. Now, that is the case|if so|if that's so}, how are they REALLY random occasion that they} have to hit earlier than the jackpot reaches a sure amount?

    OdpovědětVymazat

Povídej!