pátek 10. března 2017

Krasopisně.

Ačkoliv neustále něco vytvářím, vyrábím, šiju a stříhám, bohužel nemám moc vykreslenou ruku a navzdory všem snahám je moje krasopísmo spíš prasopísmo. Rozhodla jsem se to (pokusit) změnit a přihlásila jsem se na kurz krasopsaní s Krasopiskou... mám totiž na stole asi 500 vytištěných fotografií, které čekají na zařazení do mého přepečlivě vedeného scrapbooku, tak ať ty popisky aspoň nějak vypadají, že jo.

Pokud jste o kurzu už slyšeli (pravděpodobně jste jej už zaznamenali někde na sociálních sítích) a váháte, jestli do toho jít, tak šup šup, za sebe můžu jen doporučit! Zejména pokud patříte k mírně vystresované skupině obyvatelstva, která by si v životě zasloužila najít trochu toho zenu (haló, matky!). Fascinovalo mě, jak bylo i po třech hodinách evidentní, že to precizní čmarykání člověk "dostane do ruky" a rychle se zlepšuje, když se soustředí... já jsem trochu marnej případ a budu si tuhle schopnost muset vydřít, ale nevzdávám se a trénuju aspoň chvíli každý den.

Jako beznadějný papírnický démon jsem si samozřejmě okamžitě musela objednat barevné brushpeny Tombow, protože... barvičky. Taky čekám na zásilku několika kaligrafických knížek, písanek a bloků, tak mi držte palce, ať mi to jde od ruky!





Žádné komentáře:

Okomentovat

Povídej!