neděle 5. března 2017

Je mi 30 a je to skvělý.

Musím přiznat, že jsem ze své narozeninové oslavy byla trochu nervózní. Přece jen, chlapeček poslední dobou špatně spí, v noci se často budí... ale ukázalo se, že obavy byly zbytečné. Původně jsem vlastně ani slavit nechtěla, ale jsem ráda, že jsem se nakonec rozhodla třicítku přece jen oslavit. Nakonec totiž všechno klaplo úplně dokonale. Dokonale!

Lepší místo pro oslavu jsem si vybrat ani nemohla. Zbrusu nová kavárna My Coffee Story kousek od našeho bytu, s krásnou zahrádkou ve vnitrobloku (kde nám dokonce zorganizovali oheň, feuer frei!) a salonkem, ve kterém jsem zimprovizovala dětský koutek. Víte, kdy si začnete uvědomovat, že jste dospělí? Přesně v tomhle momentě: když děláte narozeninou oslavu od pěti hodin a chystáte tam dětský koutek pro potomstvo svých kamarádů, případně své vlastní :)

Pořád ještě jsem z toho všeho naměkko... bylo úžasné vidět všechny své nejmilejší a moct si s nimi přiťuknout. Toníček se ukázal jako zdatný party boy, tetičky si ho předávaly z ruky do ruky, což se mu líbilo, a babička s tatínkem ho šli uložit ke spánku asi o dvě hodiny později, než je jeho standardní spací čas. Počítala jsem s tím, že budu muset přebíhat domů na chácholivé a krmicí pauzy, ale nebylo tomu tak: spal jako dudek a probudil se až úplně na konci, kdy už jsem se stejně chystala domů (spánková deprivace = nejsem poslední dobou večírková královna, co by to vydržela táhnout až do rána).

Bylo to krásné, děkuji!

Pár fotek od mojí nejmilejší Marušky a Janiny (já sama jsem pochopitelně moc fotit nestíhala):









Ein Beitrag geteilt von Eva Liliana (@liska_v_kurniku) am

Žádné komentáře:

Okomentovat

Povídej!