čtvrtek 8. března 2018

Jarní úklid s virálním potenciálem.

Heslo „uklízet v domě, kde jsou děti, je jako čistit si zuby a jíst u toho Fidorku“ by měli tesat do kamene. Nebo tisknout na letáky a ty potom distribuovat novopečeným matkám přímo v porodnici v rámci balíčků se vzorky plen, sunaru a mastiček na opruzeniny.
Při dnešní snaze o úklid koupelny jsem vzpomínala nejen na toto motto, ale taky na pohádku o Rumcajsovi, kde paní kněžna pokaždé „jedno očko upletla, tři vypárala“. Připadala jsem si totiž velmi podobně. Když se mi podařilo vydrhnout sprchu, mohla jsem se třeba hned ladně přesunout k namotávání rozmotaných rolí toaletního papíru a likvidaci kapek dětského olejíčku, který jsem, jakožto neprozíravá matka, špatně uzavřela...

Dostala jsem geniální nápad na YouTube kanál pro pokročilé jůtůberky-matky. Obsahoval by videa běžných činností prováděných s batoletem v zádech, nebo spíš u nohou (Toník se nedávno naučil skvělý manévr na znehybnění nepřítele, zavěsí se na obě nohy, které obejme, udělá psí oči a roztomilé „mamííí“). Pro lepší efekt by všechna videa byla několikrát zrychlená.

Nesporný virální potenciál by podle mě mohla mít zejména tato videa:
- uklízíme šatní skříň
- balíme se na dovolenou
- třídíme knihovnu
- přesazujeme květiny
- překládáme a už nám trochu hoří koudel, klient je nervózní a deadline se blíží (to bych mohla natočit já jako host)

Výhodu vidím v tom, že při cvičení doma nepotřebuju činky ani jiné závaží. Kromě vlastní váhy totiž většinu času posiluju s necelými 13 kg živé váhy. Kdo to má, přátelé? Takový inovativní fitness program! :)

1 komentář:

  1. O fitnessu mi něco povídej. Bydlíme ve čtvrtém poschodí bez výtahu... Naštěstí už mladý pán vyjde všech 64 schodů sám a dokonce bez protestů (v 9 případech z 10).

    OdpovědětVymazat

Povídej!