pondělí 5. června 2017

LUSH Avocado CO-Wash... test na vlastní vlasy!

Mýt si vlasy kondicionérem? Jakože cože? Zprvu mi ta představa taky přišla trochu zvláštní, ale zajímavá, i proto jsem ráda využila možnosti vyzkoušet LUSH Avocado Co-Wash na vlastní kůži vlasy. Před prvním pokusem jsem si přečetla recenze ostatních (taky to tak děláte?), abych věděla, na co se případně připravit. Zjistila jsem, že se tento mycí kondicionér hodí hlavně na suché a nepoddajné kudrnaté vlasy černošského typu, což je moje cílovka, protože moje kštice je z neznámých důvodů svou kvalitou spíše na téhle straně spektra :)


Tak hurá do toho... rozbalila jsem voňavý balíček (kondicionér je balený pouze v papíru, v souladu s velmi sympatickou "nahou" filozofií, která omezuje zbytečné používání obalových materiálů) a vykoukla na mě zelená kostička neskutečné ovocné vůně... ve složení najdete čerstvé avokádo, extra panenský olivový olej a jablečný ocet, což jsou všechno přírodní ingredience, za které vám vlasy poděkují.

Tady se můžete podívat, jak se produkt vyrábí (přiznávám se, že koukání na tyhle videa patří k mým guilty pleasures):



A teď: jak na to? 
LUSH v návodu doporučuje přejet s kostičkou po navlhčených vlasech (pozor, nepění!), pořádně promnout a smýt. Přiznám se, že tento postup mi moc neseděl, přišlo mi, že na vlasech nezůstalo tolik produktu, kolik by mělo, a navíc to docela tahalo. Tak jsem na to kápla... doslova. Z kostičky Co-Wash jsem odloupla malý kousek (velikosti asi pětikoruny) a rozpustila ho v malé misce s trochou teplé vody. Jde to jednoduše, kondicionér má měkkou konzistenci. Heuréka! Aplikace byla najednou snadná.


Jak to dopadlo?
Byla jsem vážně překvapená. Moje vlasy, které nomálně potřebují milion různých olejíčků, masek a podpůrných balzámů, aby vypadaly k světu, jsou po použití měkké, hebké a lesklé... navíc krásně voní. Takže tuto avokádovou kostičku můžu směle doporučit! 

Ještě jeden tip na závěr: když ji necháte volně v koupelně, třeba v otevřené lushí plechové krabičce, krásně provoní prostor ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Povídej!