čtvrtek 22. června 2017

Kafe je vždycky dobrý nápad. LUSH Cup O' Coffee taky.


Tedy, pokud není po páté hodině odpolední a nejste kojící matka. V tom případě... jestli postrádáte dobrodružnou povahu a spánek je vám milý, doporučuju sáhnout po jiném tišícím prostředku. A když vám ještě pomůže ke krásnější a vyživené pleti, jako maska LUSH Cup O' Coffee, není o čem přemýšlet :)
Existuje i vysoce uspokojivé video o tom, jak (a z čeho) se tato maska vyrábí... prosím vás, uklidněte mě, že nejsem jediný úchyl, koho tyhle videa neskutečně baví! :)
Maska obsahuje agávový sirup, který funguje jako přírodní konzervant, a svou konzistencí tedy připomíná něco mezi medem a hodně hustým sirupem. Namletá zrníčka Arabicy fungují jako přírodní peeling... *
A ta vůně! Nevím, jak to popsat, není to jen obyčejná kávovina, ale taky vanilka, med, koriandr... budete ji cítit ještě dlouho po smytí a garantuju vám, že se budete ještě několik hodin zálibně očichávat. Pleť je po použití hezky probuzená, vypjatá a heboučká. To chceš!

Můj drahý, který není schopen projít kolem kavárny bez toho, aby si dal rychlé ristretto na stojáka, si tuhle masku oblíbil taky, takže bych řekla, že je dost unisex.

A teď mě omluvte, přišel čas na kávu (jak známo, káva je benzínem matek)... :)

___
* Pokud ještě kupujete produkty s plastovými mikrozrníčky, zkuste prosím popřemýšlet o přechodu na přírodní (rozložitelnou) alternativu. Microbeads zejména v oceánech dokážou nadělat pěknou paseku, a opravdu v kosmetice nejsou nutně potřeba...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Povídej!