pátek 16. června 2017

666 aneb šestá nemoc.

Šestá nemoc je moc fajn záležitost. Název dostala zřejmě odvozením od toho, že otvírá zkratku do šestého okruhu Dantova pekla... taky se při ní zvyšuje kofeinový příjem na nejméně 6 káv denně a získáte díky ní minimálně 6 zbrusu nových šedin.

Že jste o ní nikdy neslyšeli? Nebojte, já donedávna taky ne. Teď ale můžu machrovat, protože jsem o ní během velmi krátké doby získala informací až až, a to doslova z první ruky. Ve zkratce spočívá v tom, že dítě zničeho nic dostane čtyřicítky horečky, po třech dnech se teplota vrátí do normálu a miminko se osype vyrážkou, která do tří dnů zmizí.

Hotovo, šmytec.

Až vám někdo bude tvrdit, že ta vyrážka nesvědí, tak mu radši nevěřte. Já si takhle neočekávaně užila noc plnou radosti, během které se Toník neustále otáčel, vrtěl, pinožil, kroutil a pokňourával... když jsem ji popisovala svému drahému, použila jsem příměru k divadelní inscenaci jménem "Noční inferno". Imaginární hře s blbě napsaným monoTónním scénářem, docela odfláknutou scénografií, avšak mimořádně přesvědčivým obsazením. Člověku zbývá jen doufat, že už se blíží přestávka a že si náhodou nekoupil předplatné na další reprízy :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Povídej!