pondělí 15. května 2017

Úlovky z festivalu mini

Musím říct, že letošní festival mini se vážně povedl. Prospěl mu zejména přesun do většího areálu v Hale C Balabenka, kde bylo spousta místa jak pro kočárky, tak pro pobíhající droboť (potěr, robátka, jikry, jak chcete, prostě děti), co se mohla reliazovat třeba na kolotoči, dopravním hřišti nebo v jedné z mnoha kreativních dílniček a u interaktivních stánků. Ke koukání toho tradičně byla spousta:
Člověk by tam hned nechal celej rodičák a půl království k tomu :) S prázdnou jsem neodcházela, tyhle must-haves jsem tam nemohla nechat:
Na knížku "Barvy" s otvíracími okýnky a krásnými minimalistickými ilustracemi jsem měla spadeno už dlouho, ještě k ní musím sehnat "Počítání". Mandragoru úplně nahoře si Maruška vyšila v dílničce u Břichopase (pak si ještě u mmmoje vybrala jednorožce uprostřed). Na námořnický kruh od Fatry si Toník ještě asi chvíli počká, ale maminka s ním bude blbnout možná už letos... a lesní legíny se stromečky Moe byly jasný!
Ale úplně největším úlovkem (tedy i velikostně) byla houpačka/prolézačka/sedačka Utukutu Spectra, která byla ještě tentýž večer využita jako bunkr :) Škoda, že není i pro dospělé!

3 komentáře:

  1. Toho jednorozce znam! Nahoda? Nemyslim si ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty můj malej ilumináte <3

      Vymazat
    2. achjo ;) az dnes koukam na blog a vidim milou zminku o Mmm❤️ dekuji❤️

      Vymazat

Povídej!