neděle 17. prosince 2017

LiškAdvent 17: Nemám vánoční hnusosvetr!

Ale jinak ty letošní Vánoce docela prožívám. Mám napečené cukroví, dnes jsem udělala vaječňák (část záhadně zmizela ještě před přelitím do lahví) a dokonce jsem ani nezapomněla rozsvítit svíčku s číslem 3. Žádné firemní vánoční večírky mě nečekají, protože jsem OSVČ a ještě k tomu na rodičovské, tak mě vlastně ani moc nemusí mrzet, že nevlastním žádný svetr se sobem, baňkami, cesmínou a jehličím. Ale jednou si ho pořídím! Fakt.

Všechny krabice s vánočním cukrovím jsem prozíravě uložila na chladné místo, které je přístupné pouze z terasy. Což v praxi znamená, že tam pořád lezu, klidně jen v pyžamu, a kvůli své rozežranosti si ještě uženu nějakou mrzutou nemoc.

Dnes jsem byla nějak naměkko z Toníkova nadšení ze sněhu. Minulý rok si ho sice v Krkonoších užil až až, ale asi si to nepamatuje. Doufám, že tím pádem ani to, jak jsem ho vyklopila ze sáněk i s celou kočárkovou korbičkou. Jak začala dnešní chumelenice (o které samozřejmě všichni víte jen díky sociálním sítím), fascinovaně koukal na padající chuchvalce sněhu a když jsem ho na chvilku pustila na terasu, skoro jsem ho pak nemohla nalákat zpátky do tepla...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Povídej!