středa 13. prosince 2017

LiškAdvent 12: Namaste. Chleba máslem namažte.

Musím přiznat, že kojení bylo nejlepší hubnoucí program, který jsem kdy podstoupila. Na konci šestinedělí jsem díky němu měla váhu jako před otěhotněním, a celý následující rok jsem se mohla cpát čímkoliv, dle libosti.
Ale rychle nabyla, rychle pozbyla... teda pardon, naopak: rychle pozbyla, rychle nabyla. Nakynula. Přibrala. Po ukončení kojení skoro 4 kila za měsíc. Úctyhodné, co? Ale já se nedám. Přestávám třeba jíst dvě hlavní jídla a dvě večeře. Se slzou v oku se přestanu cpát čokoládou s výmluvou, že "to jde do mlíka". Ach jo, takovýho mrzení! Napadá mě, že nejlepší dietou by u nás bylo to, díky čemu jiné ženy přibírají, a to dojídání po dítěti. To naše totiž vždycky sní všechno :)

Každodenní desetikilometrové procházky nadále zůstávají, přidávám k nim hot jógu, kterou jsem opět zařadila do svého programu. Dnes jsem byla poprvé asi po roce, čekala jsem, že mě to rozseká a zabije, ale ono ne. Je mi fajn a nejsem vůbec vyřízená! Akorát měkká a zkrácená. Zatím. Tak mi držte palce!
Ilustrace: Waffle Girl by Wendy Ding

3 komentáře:

  1. Tak to jsem na tom podobně. A 10km procházky mi navíc odpadly ve chvíli, kdy Junior začal chodit. V kočárku už se mu vysedávat nechtělo, sám tolik neujde ;) Ale našla jsem si v září cvičení s ideálním názvem "Začínáme od nuly" a spokojenost! Tak jen vydržet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tuhle prekérku teď taky řeším! A uvítala bych krásné čisté bílé závěje, abych ho občas mohla vypustit proběhnout a nemusela řešit každý pád do městské špíny... ehm... tak já jdu pokračovat ve snění :)
      Se cvičením držím palce, já jsem na sebe zvědavá, jak tu hot jógu budu dávat, ale hned druhý den po první lekci jsem se těšila na další, tak snad dobrý!

      Vymazat
  2. Tak to tady úplně naopak, při kojení se mě držela kila jak exkrement košile a nevykojila jsem NIC... Výsledek byl podobný, musela jsem zabrat. Ale dokopala jsem se až rok po dokojení, ehh.

    OdpovědětVymazat

Povídej!