středa 9. srpna 2017

LUSH šampuky na cestách

Máte rádi balení kufrů? Já taky ne. Zásadně se balím pár hodin před odjezdem, když už je to opravdu nevyhnutelné... největší zlo je "úsporné balení", třeba jen do malého batůžku nebo carry-on kufříku. To totiž pak navíc musíte brát v potaz každý gram a všechno třikrát otočit v ruce a promyslet, jestli to opravdu potřebujete. Nic pro mě, já bych s sebou nejradši vždycky měla pro jistotu všechno a nejlíp dvakrát :)

LUSH má v sortimentu jednu (nebo teda několik) vychytávek, které na cestách dost oceníte: jsou to šampuky neboli tuhé šampony, které navíc můžete využít pro mytí celého těla.
V posledních letech jsem vyzkoušela většinu z těch, co mají v nabídce, a dokonce mám vůni některých z nich spojenou s konkrétními destinacemi... modrý Seanik s mořskými řasami mi připomíná dovolenou v Řecku, jasmínová Godiva zase Švédsko. 

Myslím, že se skvěle hodí i jako dárek pro muže, kteří jinak ke kosmetickým záležitostem přistupují spíše s nezájmem... tohle je multifunkční a velmi praktické, čili je to bude zajímat, vsaďte se. Pár šampuků už jsem takto darovala a setkaly se s velkým úspěchem. Až budete shánět dárky pro tátu, bráchu a kámoše, můžete mi poděkovat za výborný tip :)
Doporučuju pořídit k nim plechový obal, který tyto bezobalové "naháče" hezky ochrání (a navíc jim sluší!). 
Použití šampuku je velmi jednoduché: párkrát přejeďte po vlasech (budete překvapeni z toho, jak tenhle nenápadný kousek pění), smyjte a užívejte si voňavé a vyživené/lesklé/čisté/boží vlasy. Šampuk nechte po každém použití pořádně vyschnout na vzduchu, aby se nerozblemcal.
Už jste s nimi měli tu čest? Jaké jste vyzkoušeli? Já teď nemůžu pustit z hlavy Honey I Washed My Hair, asi se pro něj budu muset vydat, tu vůni miluju!

4 komentáře:

  1. Kdysi jsem si koupila šampuk Copperhead tuším. Nějak extra nadšená jsem z něj nebyla, měla jsem pocit, že se mi vlasy pořádně neumyly. Navíc mi pak vadilo, jak se to začalo ke konci rozpadat a já se snažila domydlit ty malé kousíčky :D Ale druhou šanci bych tomu dala, protože třeba ten medový zní docela lákavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, že každý se chová trochu jinak :) Copper head jsem měla taky, stejně jako u ostatních šampuků mi pomohlo doplnit ho silným kondicionérem nebo maskou ;)

      Vymazat
  2. Ty plechové obaly se dají sehnat také v LUSH? Děkuji Vám za zip. Zdenka

    OdpovědětVymazat

Povídej!