čtvrtek 11. května 2017

Travička je salátem batolat, nebo ne?

Nejen, že byl včera úplněk (zdravím všechny matky díťodlaků!)... protože vždycky musím mít něco extra, Toníkovi se do toho ještě začaly klubat první dva zuby. Mám za sebou tedy pár opravdu exkluzivních nocí, ale přežila jsem relativně bez následků. Přece nejde zůstat v nenáladě, když se na vás ráno z postýlky zamilovaně kouká těma svýma nejkrásnějšíma očima na světě a směje se... Jsem z těch jeho zubů tak odvařená, že mu na ně musím pořád koukat a kontrolovat, jak zase povyrostly. Jen doufám, že se nerozhodne je trénovat při kojení... mimochodem, to už můžu pomalu začít používat tu silikonovou věc na čištění zubů a miminčí zubní pastu, co jsem pro něj pořídila, když jsem byla asi v 6. měsíci těhotenství, že jo? Přípravu na dítě jsem rozhodně nepodcenila! #prvomatka

Je to teď takové zvláštní vývojové období, nemůžu se dočkat, až bude umět sedět a bezpečně poleze - teď obojí trénuje a zkouší. Už se skoro ani pořádně nevejde do sporťáku naležato, v restauracích ho vždy musíme držet na klíně (a samozřejmě mu dávat ochutnat z jídel, co "může") a až bude možné ho posadit do židličky, všem zúčastněným se dost uleví. Je to teď maličko nepraktické. Toníku, ikeácká Antilopa už tu na tebe netrpělivě čeká!

Konečně je to tady a počasí začíná nahrávat tomu, abych se s kloučkem každý den vyplácla někde v parku na deku... třikrát hurá! Dneska jsme to otestovali a vůbec to není špatný... Navíc už mám lokalizované a ozkoušené nejlepší kafe v okolí všech parků v naší blízkosti.
Samozřejmě musím být ve střehu a aspoň zhruba hlídat, na co sahá a co si strká do pusy, ale zas tak úplně to nehrotím. Travička je přece salátem batolat, nebo ne? 
Zítra začíná festival mini. Těším se na načerpání inspirace a už mám předvybraných pár kousků... S kým se tam uvidím? :)

3 komentáře:

  1. Antilopu do kazde rodiny!
    Na mini jsem chtela prijet, ale nakonec to neklapne :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě s tím modrým pruhovaným nafukovacím polstrováním :D Samozřejmě už ji máme doma asi 2 měsíce... #prvomatka
      Mini je škoda, ale víš co máme v plánu na červen, hiii <3

      Vymazat

Povídej!